A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!" Van ilyen hihetetlen! Ezt kerestem már nagyon régóta, és most MEGTALÁLTAM!

Már iskolásként is szerettem ovis gyerekekkel játszani, felelősséget, szeretetet éreztem irántuk, így hamar eldőlt, óvónéni leszek.Követtem Anyukám hivatását, sokszor voltam benn a munkahelyén, így láthattam munka közben, tanulhattam Tőle.
A kreativitás, gyermekekkel való foglalkozás az életem része lett, elvégeztem az óvónőképzőt Csongrádon, és végre óvónő lehettem.
Közben édesanyám nyugdíjba ment, és míg otthon tevékenykedett, senki nem gondolta, hogy egy "időzített" bomba van már a szervezetében. Egy pár éve, ősszel, megműtötték a hasi sérvét, és akkor találtak egy öklömnyi tumort a hólyagján, és a méhén, amiből azonnal szövetmintát vettek, és vizsgálatra küldtek.


A lehető legrosszabb lett az eredmény. Rosszindulatú!


A nyirokmirigyek is áttétesek voltak. Sorban járták az orvosokat, professzorokat, de senki nem vállalta a műtétet, megrövidítette volna az életét.Nem bírtam elfogadni, hogy nem lehet segíteni az én drága Anyukámon.


Akkor jöttek szóba az alternatív gyógymódok, és próbálkoztunk különféle nagyon drága teákkal. Sajnos már az sem segített.2 hónap múlva itt hagyott minket. Amit azóta megtanultam, és tudok, hogy sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetni a betegségmegelőzésre, és az immunrendszer nagyfokú erősítésére. A betegségmegelőzés a LEGJOBB befektetés az életünkbe, hogy sokáig a szeretteinkkel, családunkkal élhessünk, egészségben.


Látni a gyermekeink életét, az unokákat felnőni, és akár dédunokáinkat is, minden ember legbensőbb, titkos vágya.Nem olyan régen láttam egy videót, amiben szó volt pont erről, először itt hallottam a ganoderma gombáról, és egészségjavító, erős hatásairól. Teljesen lefegyverzett.Van ilyen? Ez hihetetlen! Ezt kerestem már nagyon régóta, és most MEGTALÁLTAM!


Körbejártam hát a témát, kutakodtam az interneten, és így botlottam bele a DXN ganodermás kávéiba.


EZ AZ!  Ezt kerestem!  Honnan tudták, mit szeretnék?  -  Ezek voltak első gondolataim.


Kávé nélkül én nem tudok meglenni. Szeretem az ízét, de sokszor tapasztaltam erős szívdobogás érzést, lüktető fejfájást, hamar felvitte a vérnyomásomat, és nyugtalanul aludtam tőle. Amikor meg kihagytam, egész nap nyúzott, fáradt  voltam, nem figyeltem, muszály volt tehát kipróbálnom ezt a fajta kávét!


Kerestem egy DXN-es szponzort a lakóhelyemen, és kaptam tőle egy tasak 3az1-ben ganodermás kávét.


Azon a 2 napon, amikor ezt ittam, egészen megváltoztatta a napomat. Frissen, új energiával mentem a gyerekek közé, ahol rendesen szükség is volt rá.


Nem is volt tehát kérdés, hogy csatlakozzak és törzsvásárlói áron jussak hozzá én is.Visszatérve édesanyám történetéhez. teljesen meg vagyok győződva róla, hogy ha hamarabb találkozom a DXN termékeivel, Anyukám még most is élhetne.  / A ganoderma tumorellenes!! hatásairól itt hallottam először. /


Bárcsak! Hamarabb!


Nos, szeretném másoknak is elmondani, sokat tehetünk az egészségünk megőrzéséért, ne hagyjuk, hogy a betegség megtaláljon , a ganoderma sokat segít ebben.


Azóta DXN-es kávéval indítom a napot, és már rövid időn belül is érzem jótékony hatásait, erre még vissza fogok térni.


Szeretném kipróbálni a DXN többi termékeit is, hogy teljesebb képet kapjak róla.


Jó egészséget, és sok örömet kívánok


Ghersin Krisztina, ganodermás kávéfüggő, óvónő

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on