A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 Március
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

márc

5

DXN szülinapon!

2014.03.05 - szerda

Az elmúlt hétvégén Budapesten voltunk, A DXN születésnapi rendezvényén. Jó volt látni ezt a csapatot, mennyien is vagyunk, és mennyi embert érdekel a saját maguk, és mások egészsége. Jó ideje nem írtam a naplómba, itt az ideje pótolni. Nagyon jól éreztük magunkat. Nem csak azért, mert együtt ünnepelhettünk, hanem jó meghallgatni másokat, hogyan indultak, hogyan lettek sikeresek, másokat mi motivált az üzletben, és azt is, hogy nekik is voltak küzdelmeik, nehézségeik. Megtanulhattuk, a kitartás, a célorientáltség, vezető szerepet kell, hogy játszon a mi életünkben is. Nagyon sok jó ötletet, felépített tudást kaphattunk Wolf Gábortól is, a Marketing Commandó vezetőjétől is. Tudom, jó helyen vagyok, számomra fontos a jó csapat, a közös, és egyéni munka, és az egészséges életvilel. Itt mindezt megtalálhattam. Ezek nagy szavaknak hangzanak, de igazából is ezt tapasztalom.

júl

28

Első tapasztalatok

2013.07.28 - vasárnap

Jó pár hete fogyasztom a dxn kávéját, ezért itt az ideje, hogy írjak is a tapasztalataimról!

 

Már az első napokban is nagy hatással volt rám.

Igazán látványos változást az alvásban hozott. Nagyon feszült voltam rosszul aludtam, sokáig forgolódtam elalvás előtt, gyakran ébrdtem fel, és másnap hullafáradtan, kimerülten ébredtem.

Ez rendszeres volt, évek óta így álltam ezzel, és az idegesség, ingerültség az életem részévé vált , sajnos. A kávé fogyasztás kezdetekor ez megváltozott. Már az első 2 éjszaka után kipihenten ébredtem, nem keltem fel egyszer sem éjszaka, és hopp, eltűnt az idegesség. Hova lett?

Egyszerűen kipihentem magam, és megnyugtatta az idegrendszeremet. Nagyon jo dolog nyugodtan, kipihenve ebredni, es ez kihat az egesz napi tevékenységeimre is.

 

 

 • A másik jó dolog egy rossz dologgal kezdődött. Végre kijutottam egy kicsit standra, és kifeküdtem pihenni a napra. Nem vettem észre es pikk-pakk leégett a hatam. Otthon már nagyon fájt, és pechemre semmi nem volt kéznél, ami meggyógyithatta volna, de még csak egy kis tejföl sem. Mit kéne hát tenni, ami enyhíthetne a fájdalmon? Akkor jutott eszembe a ganodermás kávé. Tudtam erőteljes gyógyító hatásáról, meg lehetne próbálni...  Na de most, kenjem a hátamra a finom kávét? Áááá

 • Hát, szó, mi szó, a fájdalom nagy úr, ezért megkértem a férjemet kenje rá  a ganodermás kávét a leégett hátamra. Jeges csönd lett.      Nem tudom leírni azt a megdöbbent arcot,  amit vágott először hozzá. De azért rákente, ezen ne múljon, mondta. Jóleső bizsergést éreztem a fájdalmon túl, mintha egy légió szorgos hangya masszírozna. Hagytam megszáradni, kis idő múlva lemostam, és lefeküdtem aludni. El is felejtettem az egészet, mert másnap reggel már egyáltalán  nem is fájt. Este megkérdeztem tőle,  hámlik-e már? De nem volt se hámlás, se bőrpir. Meggyógyult teljesen, úgy, hogy kihagyott egy teljes fokozatot a gyógyulásban ,  a ganodermátol. Ez nagyon megdöbbentett, mert ilyet még sosem hallottam.

 • De azért máskor nem kenem a hátamra, és főleg nem égetem le magam a napon!